Asztalos Dávid mediátor logo

Asztalos Dávid

PÁRKAPCSOLATI MEDIÁTOR

Asztalos Dávid mediátor logo

Asztalos Dávid

PÁRKAPCSOLATI MEDIÁTOR

Egyensúly, boldogság kompromisszum nélkül

Legyen meghitt párkapcsolatod!

2 napos párkapcsolatépítő program haladóknak Asztalos Dávid mediátor szakembertől

Igen! — hogyan építs nem-toxikus, hosszútávú párkapcsolatot?

2 napos, mediátor szakember által összeállított rövid kurzus, amely segít megfelelő párt találni, tovább erősíteni a párkapcsolatodat, vagy helyreállítani azt, ha szükséges. Nincs csoportos beszélgetés, senkivel sem kell személyeset megosztanod! 

Anna, 22 éves építőmérnök

„Nem azt kaptam, amit vártam, hanem azt, amire szükségem volt.”

Úgy gondoltam, most majd valaki végre megmondja a tutit, hogy pontosan milyen szavakat kell használnom melyik helyzetben, és hogyan kell mellé viselkednem, de nem ez történt, és ez szuper!

Dávid egyáltalán nem kényszerítette ránk az őáltala jónak gondolt dolgokat, hanem rávezetett minket arra, hogy mi mit gondolunk jónak, és hogyan találhatjuk meg a helyes utat más helyzetekben is, és hogyan léphetünk előre még a legdurvább nézeteltérésben is.

Úgy érzem, a megoldáshoz szükséges eszközöket adta a kezünkbe, és ettől volt ez az egész igazán jó és hasznos!

Hegedűs János, 34 éves villamomsmérnök

„Sokkal többet adott, mint amennyit elsőre gondoltam!”

Már az első alkalom során olyan témák kerültek elő, amelyeket nemcsak párkapcsolati, de személyiségfejlesztési téren is nagyon hasznosnak érzek.

A tanfolyam a konfliktusok okozta viták kezelésében és megelőzésében egyaránt nagy segítséget nyújt. A szerzett ismereteket már a tanfolyam alatt hasznosítani tudtam; a különféle vitás ügyekben elvétett kommunikációs hibáimat nemcsak otthon, de a munkahelyemen is hamarabb felismertem.

Közérthető és nagyon kellemes formában előadott hasznos tudást kaptam, amit az iskolában sajnos nem tanítanak, pedig szükség minden bizonnyal volna rá…

Borsos Bernadett, 31 éves

„Nagyon jól felépített rendszerbe szedi össze a párkapcsolat elemeit.”

Nagyon jól felépített rendszerbe szedi össze a párkapcsolat (és bizonyos részei bármilyen kapcsolat) összetevőit.

Számunkra például egyértelműen kiderült, hogy a konfliktusaink alapja szinte minden esetben a szeretnyelvünk és a bántási módjaink különbözősége. Nagyon jó volt ezt így egyben, rendszerben látni és megérteni, hogy kicsi odafigyeléssel mennyire jelentős változás érhető el, ha megpróbálunk a másik szemszögéből is gondolkodni.

Hogyan zajlik?

A tanfolyam 2x 8 óra szombaton és vasárnap. A foglalkozások anyaga a mediáció (konfliktuskezelés, közvetítés) módszertanára épül. A program mindenkinek szól, aki szeretne boldog, egyenlő párkapcsolatban élni, akár a párkeresésnél, akár az együttélésnél vagy a házasságnál tart. Az előadások közben videókat nézünk, utána pedig online kitölthető feladatok vannak, és az elhangzottakat kell végiggondolni vagy megbeszélni a párotokkal. Kérdezni, hozzászólni bármikor lehet, de soha nem kötelező! A tanultak elmélyülését munkafüzet is segíti, aminek a díja benne van a program árában.

A program Zoomon keresztül vehető igénybe, létszámkorlát nélkül.

A következő alkalom időpontja:

Miről fogunk tanulni?

Önismeret

Hogyan húzd meg a saját határodat, és tartsd tiszteletben a másikét? Miért és miért ne kérj soha bocsánatot? Hogyan lehetsz biztos abban, hogy önazonos módon viselkedsz? Miért és hogyan vállalj felelősséget magadért?

Párkeresés

Hogyan találj magadnak normális, hozzád illő párt? Honnan tudhatod, hogy jól válaszottál, és nem csalódsz majd a másikban évek múlva? Hogyan válik a szeretet bántássá vagy bántalmazássá, és hogyan szerethetsz erőszakmentesen?

Párkapcsolat

Hogyan lehet megtartani az egymásnak örülést akkor is, amikor már kevesebb időtök jut egymásra? Hogyan kerüljétek el, hogy megcsaljátok egymást, és hogyan tovább, ha mégis megtörtént? Hogyan kezelhető a párkapcsolati stressz?

Különbségkezelés

Hogyan lehetséges, hogy mindenkinek más a normális? Mik a legtipikusabb párkapcsolati ütközőpontok, és mihez kezdhettek velük? Hogyan lehet egyenlőnek lenni egy párkapcsolatban? Mi az a látszategyenlőség, és hogyan kerüljétek el?

Konfliktuskezelés

Mi a konfliktus, és hogyan működik? Milyen a te konfliktuskezelési stílusod? Hogyan lehet egy konfliktusra olyan megoldást találni, amivel mindenki elégedett lesz? Hogyan kell jól veszekedni?

Kommunikáció

Hogyan kommunikálj magabiztosan és tisztán anélkül, hogy behódolnál vagy ledominálnád a másikat? Mi az a „kamunikáció”, és hogyan ismerheted fel a jeleit? Mik a leggyakoribb kommunikációs csapdák, és hogyan tudod őket elkerülni? Mire mondhatsz igent és mire mondj nemet?

Asztalos Dávid mediátor

Ki vagyok én?

Asztalos Dávid, mediátor, azaz hivatásos konfliktuskezelő vagyok, és évek óta foglalkozom azzal a témával, miért múlik el a szerelem, miért bántják egymást idővel olyan párok, akik egykor imádták egymást, és főleg: hogyan lehet megelőzni, hogy ez megtörténjen.

Mediátori végzettségemet a Pécsi Tudományegyetemen, tanári diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem. Szerepelek az Igazságügyi Minisztérium Közvetítői Névjegyzékében; a közvetítői igazolványom száma: K0014.

Mennyibe kerül?

Ha most jelentkezel, jóval olcsóbban tudsz részt venni a progamon. Miért?

A COVID-19 járvány, a háború és a növekvő bizonytalanság miatti feszültségben kiéleződnek a konfliktusok, viszont sokaknak nem fér bele, hogy szakemberhez forduljanak. A tréninget különösen ajánlom azoknak, akiknek nincs módjukban fizetni egyéni vagy párterapeutát, viszont szeretnének fejlődni és szakszerű segítséget kapni ebben a fokozottan nehéz helyzetben.

A jegyvásárlás a cooltix.hu rendszerén keresztül zajlik. A tanfolyamhoz szükséges Zoom-linket a visszaigazoló e-mailben fogom küldeni.

2 napos konfliktuskezelési tréning (szombat-vasárnap)

53 400 Ft

EXKLUZÍV KÖNYV: Megcsalás előtt és után — hogyan tovább?

3 900 Ft

Munkafüzet

1 500 Ft

A teljes csomag ára 58 800 Ft helyett csak:

19 900 Ft

Kérdésed van? Hívj a +36 (30) 222 8260-as telefonszámon, vagy írj nekem, és 24 órán belül válaszolok!

Maradtak kétségeid?

Nem szívesen jössz csoportba, mert tartasz tőle, hogy mások előtt kell kiteregetned a legbensőbb magánügyeidet?

Feszélyez, ha egyedülállóként párokkal kell egy csoportban dolgozni?

Többet szeretnél tudni arról, hogyan megy a csoportban a munka?

Elolvasnád azokat a belső értékelőlapokat, amiket a tesztcsoport töltött ki a tréning indulásakor?

Ezek mind érthető és jogos félelmek, igények, amik másokban is felmerültek már. És mindegyikre van egy megnyugtató válaszom.