Asztalos Dávid mediátor logo

Asztalos Dávid

PÁRKAPCSOLATI MEDIÁTOR

Párkapcsolati mediáció

Kerüljetek újra közel egymáshoz!

+36 (30) 222 8260

Miért a mediáció?

A legjobb lehetőség akkor, ha úgy érzitek, hogy nem tudjátok megbeszélni a dolgaitokat, de nem szeretnétek szőnyeg alá söpörni a gondokat, vagy egy hosszú, drága és fájdalmas párterápia során kiteregetni a magánügyeiteket. A mediációban a probléma helyett a megoldásra koncentrálunk majd, az irányítás végig nálatok marad, és olyan eredményre törekszünk, ami mindkettőtök számára egyformán elfogadható.

Milyen lépésekből áll a mediáció?

Ingyenes konzultáció

Miután valamelyikőtök megkeres és elmondja, hogy miben tudok segíteni, mindkettőtökkel egyeztetek egy-egy külön időpontot, ahol négyszemközt átbeszéljük a saját álláspontotokat, és hogy mit szeretnétek elérni. A konzultáció hossza 30-30 perc, és teljesen ingyenes!

Első találkozás

Az első közös találkozáson tisztázzuk az alapszabályokat, és mindketten részletesen, félbeszakítás nélkül elmondjátok, hogy ti hogyan látjátok a helyzetet. Az ülés végére közösen megfogalmazzuk a pontos problémát, amit meg szeretnénk oldani.

Párbeszéd

Részletesen megvitatjuk a felmerült kérdéseket minden fontos szempontból. Szabadon, korlátok nélkül, de kontrollált módon fogunk beszélgetni az én segítségemmel. Érvelhettek, vitatkozhattok, megjelennek majd az indulatok is, de nem kerülhet sor fizikai erőszakra.

Egyéni beszélgetés?

Lehetőség van négyszemközti beszélgtést kezdeményezni, ami ekkor automatikusan mindkettőtöknek jár. Az ott elhangzottakból viszont csak annyit oszthatok meg a másik féllel, amennyire endegélyt kapok, vagy amennyit én jónak látok.

Megoldás

Összegyűjtjük a lehetséges megoldásokat, megbeszéljük, hogy melyik mennyire elfogadható és fenntartható. Ha nem sikerül eredményre jutnunk, akkor összegezzük az elhangzottakat, beazonosítjuk a kudarc okát, és levonjuk a tanulságokat.

Utókövetés

A lezáráskor megállapodunk egy későbbi időpontban, amikor ismét találkozunk, és megbeszéljük, hogy hogyan sikerült megvalósítanotok azt, amiben megállapodtatok, mi az, ami jól megy, mik a kihívások, és mi kell ahhoz, hogy ne térjenek vissza a korábbi nehézségek. 

 

Asztalos Dávid mediátor

Ki vagyok én?

Asztalos Dávid, mediátor, azaz hivatásos konfliktuskezelő vagyok, és évek óta foglalkozom azzal a témával, miért múlik el a szerelem, miért bántják egymást idővel olyan párok, akik egykor imádták egymást, és főleg: hogyan lehet megelőzni, hogy ez megtörténjen.

Mediátori végzettségemet a Pécsi Tudományegyetemen, tanári diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem. Szerepelek az Igazságügyi Minisztérium Közvetítői Névjegyzékében; a közvetítői igazolványom száma: K0014.

Mediációs csomag!

Foglaljatok le egy teljes folyamatot 60%-kal olcsóbban! A kedvezményt minden további ülésre is megkapjátok.

A mediációnak a párterápiához képest sokkal jobban tervezhetők a költségei. Egy egyszerűbb esetben 3 ülés is elég ahhoz, hogy megaláljuk a megoldást. Ha egy teljes folyamatot (előzetes konzultáció + 3 mediációs ülés + utókövetés) vesztek meg, akkor 16 000 Ft helyett óránként 9 500 Ft-ért segítek megtalálni a nektek legjobb megoldást a problémátokra. Nem férünk bele a 3 alkalomba? Nem baj! A kedvezményes óradíj a teljes folyamat alatt érvényes marad, és annyiszor jöhettek ugyanennyiért, ahány alkalomra szükségünk lesz ahhoz, hogy eredményt érjünk el.

2 x 0,5 óra Ingyenes konzultáció

16 000 Ft

3 x 3 óra mediációs ülés egyéni vagy páros vezetéssel

144 000 Ft

1 x 3 óra utókövetés 4-6 héttel a lezárás után

48 000 Ft

A teljes csomag ára 208 000 Ft helyett csak:

85 500 Ft

Milyen problémákkal fordulhatsz hozzám?

Úgy érzed, hogy a párod nem hallgat meg vagy nem figyel rád eléggé?

Eltávolodtatok egymástól, és már nem tudtok kommunikálni?

Felborult a munka-magánélet egyensúlya?

Egyenlőtlen a házimunka vagy az anyagi terhek elosztása?

Eltérő a véleményetek a pénz, a gyereknevelés vagy a szülőkkel való viszony kérdéseiben?

Rendszeres, hangos, durva veszekedéseitek vannak?

Érdekel, hogy mi történik a mediációban, hogy vonatkozik-e rá titoktartás, vagy hogy miben más, mint a párterápia?